Ők a legjobban öltözött fiatal sztárcsajok - galéria

Szemtelenül fiatalok, mégis lábaik előtt hever a világ. Nemcsak tehetségesek, érdekesek, de igazi divatdiktátorok is. Összegyűjtöttük a 8 legjobban öltözött fiatal magyar sztárcsajt, nézd meg galériánkat, hogy megtudd, kik kerültek fel a listára.

Páratlan stílusérzék

Szépek, tehetségesek, és rajongunk értük. Vannak, akik lassan egy évtizede is a pályán vannak, mások csak az elmúlt években robbantak be a köztudatba, egy azonban közös bennük - magyar lányok ezrei ácsingóznak a gardróbjuk után, és figyelik csodálattal a stílusérzéküket. Van, aki mindig extravagáns, különc szettet állít össze, van, aki a letisztult és egyszerű ruhadarabokra esküszik. Egyesek a designercuccokat kedvelik, mások a pár filléres turis darabokra esküsznek. Az viszont teljes joggal állítható, hogy mind kiválóan ismerik már, mi áll jól nekik, nem csoda, hogy tele vannak velük a divatmagazinok címlapjai. Most a szemtelenül fiatal generáció tagjainak toplistás szereplőit gyűjtöttük össze, mutatjuk, kik kerültek fel rá.

Radics Gigi Igazi dívaként öltözködik, akár egy amerikai szupersztár, extavagáns, különc szetteket visel a megjelenések alkalmával.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/adelcsobot, instagram.com/dallosbogi, instagram.com/rebekarpati

Oldalak