Fashion&Beauty

A cserepes ajkak megmentője: ezek a legjobb ajakápolók

Ne is keresd tovább a legjobb ajakápolókat, mutatjuk melyek azok!

Száraz ajkakra

Persze mindenkinek más a bőrtípusa, de legtöbbünknek nagyon száraz az ajka télen. Van, hogy óránként kenegeted és semmi nem történik? Ez azért is van, mert valószínűleg nem a megfelelő terméket használod. Most összegyűjtöttünk néhány olyan kozmetikumot, amelyek nagyon jók a cserepes ajkakra, ugyanis megfelelően hidratálnak és ápolnak. Ne feledd, hogy ami másnak beválik, az nem biztos, hogy számodra is megfelelő lesz!

Íme a mi kedvenc ajakápolóink!

Eucerin® Aquaphor SOS ajakbalzsam 1490 Ft/ 10 ml
Kattints a további képekért!

Drámai külsőt, szépséget és erőt sugároz az idei ősz legnépszerűbb színű rúzsa - a sztárok is imádják, épp ideje, hogy te is kipróbáld ezt az árnyalatot! Meglátod, imádni fogod.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.