Leggings, amiben gyorsabban futsz? – Megérkeztek a mozgást segítő csodaruhák

Most, hogy a fél világ megfogadta, hogy idén többször jár el futni vagy edzőterembe, hatalmas lehet az érdeklődés az olyan ruhadarabok iránt, amelyek elősegítik a mozgást valamilyen módon. Nézd meg őket te is és döntsd el, szerinted hasznosak-e!

Megfogadtad, hogy idén lefogysz?

Szilveszterkor az emberek többsége vagy azt fogadta meg, hogy lead pár kilót, vagy azt, hogy több testmozgást végez majd, szóval tulajdonképpen mindenki ugyanazt akarja. Azt azonban már kevesen tudják, hogy manapság akár az öltözködésünkkel is tehetünk a sportbéli sikerek eléréséért. Ott van például a leggings, amiben gyorsabban futsz, vagy a szupernyúlós jóganadrág, amiben bármilyen pózt kényelmesen felvehetsz. Nézd meg a csodaruhákat!

Leggings, hogy gyorsabban menjen a futás

Az Adidas Techfit Triax-Print Long Tights nadrágok újrahasznosított anyagból készültek és rendkívül jól nyúlnak. Mozgás közben a leggings enyhe nyomás alá helyezi az izmokat, amelyek ettől még hatékonyabban tudnak működni, mert ez elősegíti a vérkeringést.

Kesztyű, ami világít a sötétben

A Glow Gloves, vagyis világító kesztyű remek találmány, amely nagyon jól jöhet a hideg januári délutánokon és estéken, ha szeretnénk, hogy futás közben jól lássanak bennünket az autósok. Napfényben és lámpafényben is töltődik, csaknem két órán át bírja szusszal.

Lapozz a többi csodaruháért!

Fotók: adidas.com, cheapdisabilityaids.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!