Hétvégi leárazások - mutatjuk, mit tudsz beszerezni akciósan

Szombaton és vasárnap - most, hogy az üzletek is kinyithattak - leárazások keretében számos dologhoz hozzájuthatunk akciósan. Mi most a szépségápolás kategóriában néztük meg a kínálatot.

Leárazások - szépségápolás

Hétvégén nagyobb leárazás hullámra számíthatunk az üzletekben, ilyenkor mi is szeretünk kicsit körülnézni és akciós áron hozzájutni kedvenceinkhez. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen tájékozódni az egyes márkák és üzletek között, összeszedtünk néhány terméket, amelyet olcsóbban szerezhetsz be a következő napokban.

Parfüm

A Douglasben most 20 százalék kedvezménnyel tudod beszerezni kedvenc illatodat. (Az akció nem vonatkozik a Jo Malone parfümökre.)

Smink

20 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz sminkterméket a MAC-nél, illetve 40 százalékos árengedményt adnak a Rossmannban a dekorkozmetikára, illetve a Notinón bizonyos - akár magasabb árkategóriás - termékekre (pl. Bobby Brown rúzsra).

Drogéria, bőrápolás

A Müllerben 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz a drogéria részlegen, a Rossmannban 35 százalékos akcióban juthatsz hozzá a különböző Nivea termékekhez, a Bioderma pedig minden cikkre 25 százalékos árleszállítást ad.

Hajápolás

A Hair Bunny hajvitamint most 30 százalékos leárazással szerezheted be, de ha egyszerűen sampont vagy balzsamot keresnél, akkor a Rossmannál akár 40 százalékkal olcsóbban (pl. GLISS termékek), az EcoFamilynél pedig 20 százalékkal kevesebbért vásárolhatod meg ezeket.

Leadfotó: MAC, Douglas

Oldalak