Megkérdezték a férfiakat - szerintük akkor a legcsinosabb egy nő, ha ilyen ruhát visel

Meglepő, milyen fazonra szavaztak.

A legcsinosabb ruha

Igaz, hogy nekünk, nőknek elsősorban az a fontos, hogy jól érezzük magunkat az adott ruhadarabban, és csak utána jön, hogy vajon mennyire tetszünk a párunknak, és alapjáraton a férfiaknak. Ettől függetlenül persze adunk a véleményükre, amely alapján nemrég az derült ki, milyen fazonú ruhát kedvelnek rajtunk a legjobban. Meglepő eredmény született, legalábbis mi másra tippeltünk volna.

A midi ruha nagy kedvenc

"Dögös egy rövid fazon, de elegánsabb a hosszabb. Én nagyon szeretem a barátnőmön látni a kedvenc fehér midijét, olyan, mint egy igazi istennő." (Alex, 32)

"Azt gondoltam, a hosszú ruhák minden nőnek előnytelenek, aztán találkoztam egy lánnyal, aki az első randinkon egy térdig érő, piros dresszt viselt. Elájultam." (Patrick, 28)

"Lehet, hogy ezzel a kijelentésemmel sok férfi társamnak ellent mondok, de én kimondottan közönségesnek tartom a mini ruhákat. Sokkal csinosabb, ha egy nő hosszú fazonban jelenik meg, egyrészt tekintélyt parancsol, másrészt elegánsabb kisugárzást kölcsönöz a hölgynek." (Mario, 40)

Ilyen és ezekhez hasonló véleményeket olvastunk a Redditen a kérdés alatt, miszerint melyik fazonú ruha áll legjobban a nőknek. Persze mindenki azt visel, amit szeretne, de érdekes a férfiak gondolkodásmódja a témában.

Válogatás - ajánló

Összeszedtünk pár midi ruhát a férfiak nagy örömére - igyekeztünk olyanokat választani a kínálatból, amelyek egyszerre vonzóak és elegánsak is. A nyár egyik nagy trendje lesz a hosszabb fazon, válogass kedvedre a repertoárból.

DRAPED CAMISOLE DRESS (Zara, 9 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Answear.hu

Oldalak

Címkék: