Mostantól így hordjuk a melegítőnadrágot - nagyon megosztó az új trend

Azt írtuk nemrég, hogy a vírushelyzet okozta karantén miatt a divat inkább a kényelemre fókuszál az utóbbi időben, mintsem az eleganciára. Most viszont megjelent egy olyan trend, amely ötvözi a kettőt - nagyon furcsa, meglehetősen megosztó, és a melegítőhöz van köze.

Melegítő trend másképp

Az, hogy az elmúlt egy évben javarészt otthon tartózkodtunk, a divatot is meglehetősen átformálta. A sportos lett az új elegáns, a sikket felváltotta a kényelem és a laza megjelenés. Persze ez nem jelenti, hogy félre kellene tennünk a gyönyörű ruháinkat és magassarkúkat - mi például várjuk, hogy megint kicsit kiöltözhessünk valahova.

Az utóbbi időben azt látjuk, hogy némi zavar fedezhető fel a különféle stílusirányzatok között, erre a legjobb példa az új melegítő trend. Általában egy ilyen sportos nadrágot sneakerrel viselünk, más cipő eddig illegálisnak számított a darabhoz. Most ez a hagyomány vagy szokás megváltozik. Az Instagram-celebek és világsztárok magassarkúval hordják a melegítőt, amit meglepő módon lehet ízlésesen tenni, csak nem mindegy, milyen típusú és fazonú nadrágot választunk. De beszéljenek helyettünk inkább a következő képek.

Gigi Hadid szupermodell bátran kísérletezik az új trendekkel - nem csoda, ha ezt is bevállalta. Ő a melegítő szettet magas sarkú bokacsizmával kombinálta. Egyébként nem rossz ez a megjelenés.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak