Lakatos Márk megnyitotta budapesti üzletét

Valóra vált Lakatos Márk régóta dédelgetett álma: létrehozta azt az idilli helyet, ahol minden nő számára igazi kincsvadászattá válhat a vásárlás. A hölgyek segítőjének vintage üzlete sztárbarátait is lenyűgözte – 10 perc alatt megtalálták az alkatuknak és stílusuknak megfelelő viseletet.

Minden testalkatra

Hazánk legnépszerűbb stylistja a tőle megszokott őserővel, ünnepélyes keretek között nyitotta meg Arena plázabeli üzletét. Az eseményen a házigazda barátai, családtagjai, üzleti partnerei mellett tiszteletét tette Bangó Margit, Gryllus Dorka és Peller Mariann is, akik szó szoros értelemben testhezálló feladatot kaptak: öltözetüket trendi, casual és business stílusra kellett változtatniuk 10 perc alatt és szigorúan az alkatuknak megfelelően. Lakatos Márk szerint ugyanis a női alkat típusok négy alapkategóriában sorolhatók: alma, körte, oszlop és homokóra.

Igazi kincsvadászat

„Mindenki homokóra és oszlop akar lenni, én azonban alternatívát szeretnék mutatni kicsiknek és nagyoknak, tiniknek, anyukáknak és üzletasszonyoknak arra, hogy bármilyen alkatra lehet megfelelő öltözéket találni. Minden egyes ruhán feltüntetem, hogy az milyen testformához ajánlott” – avatott be a részletekbe Lakatos Márk, aki ezután kincsvadászatra szólította fel vendégeit. Melléjük állította boltjának stylist eladócsapatát, akik őrangyalként segítették a hírességeket a Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogatott darabok között keresgélni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!