Fashion&Beauty

Rajongunk ezekért a menő lakk mintás táskákért - egész ősszel ezeket fogjuk viselni

Éveken át cikisek voltak, most viszont újra divatba jöttek a '90-es évek legnépszerűbb táskái: a krokodilbőr mintás lakk táskák menőbbek, mint valaha - csak úgy ontják magukból a jobbnál jobb fazonokat a divatüzletek! Bemutatjuk az őszi szezon menő táskáját, tekintsétek meg a válogatásukat a képgalériában!

A krokodilbőr mintás lakk táskák lesznek az őszi szezon menő táskái

A krokodilbőr mintás, lakk anyagú táskák éveken át voltak mellőzöttek a divatpiacon: nem arról van szó, hogy nem volt elég szépek, egyszerűek csak kimentek a divatból, mert más, új fazonú táskák jöttek a divatba. Az idei évben viszont újra nagy népszerűségnek örvendenek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amik a '90-es években élték a fénykorukat, ezért nem meglepő, hogy ez a táska divat is visszatért az üzletek polcaira. Most összegyűjtöttük a hazai üzletekben kapható jelenlegi legmenőbb krokodilmintás, lakkbőr táskákat, amik nemcsak idén nyáron, de főként ősszel lesznek igazán divatosak.

A krokodilmintás, lakkbőr táskák jellemzően mindenféle színben megtalálhatóak a boltok polcain, mi most mégis csak pink, bézs, halvány rózsaszín, valamint a barna és a klasszikus fekete különböző árnyalataiban láttuk az üzletek kínálatában. Ez vélhetően változni fog, de úgy néz ki, hogy ez a két szín (a pink és a barna) lesz az uralkodó a trendek világában ősszel is, ezért ha neked is tetszenek ezek az árnyalatok, akkor érdemes ezekben a színekben beszerezned egy ilyen darabot. Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

A hazai kínálat legjobb krokodilbőr mintás lakk táskái megtekinthetők a lenti képgalériában!

CCC - Jenny Fairy Kézitáska 8835 Ft
Kattints a további képekért!

Íme egy igazi verhetetlen kombináció: ha farmert farmerrel viselsz, akkor nemcsak hihetetlenül stílusos leszel, de igazi trendteremtő is, hiszen idén ősszel minden stílusos nő ilyen szettben fog villogni! Mutatjuk a legtökéletesebb farmer anyagú darabokat, melyekkel nem lehet hibázni!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.