Fashion&Beauty

Rajongunk ezekért a menő lakk mintás táskákért - egész ősszel ezeket fogjuk viselni

Éveken át cikisek voltak, most viszont újra divatba jöttek a '90-es évek legnépszerűbb táskái: a krokodilbőr mintás lakk táskák menőbbek, mint valaha - csak úgy ontják magukból a jobbnál jobb fazonokat a divatüzletek! Bemutatjuk az őszi szezon menő táskáját, tekintsétek meg a válogatásukat a képgalériában!

A krokodilbőr mintás lakk táskák lesznek az őszi szezon menő táskái

A krokodilbőr mintás, lakk anyagú táskák éveken át voltak mellőzöttek a divatpiacon: nem arról van szó, hogy nem volt elég szépek, egyszerűek csak kimentek a divatból, mert más, új fazonú táskák jöttek a divatba. Az idei évben viszont újra nagy népszerűségnek örvendenek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amik a '90-es években élték a fénykorukat, ezért nem meglepő, hogy ez a táska divat is visszatért az üzletek polcaira. Most összegyűjtöttük a hazai üzletekben kapható jelenlegi legmenőbb krokodilmintás, lakkbőr táskákat, amik nemcsak idén nyáron, de főként ősszel lesznek igazán divatosak.

A krokodilmintás, lakkbőr táskák jellemzően mindenféle színben megtalálhatóak a boltok polcain, mi most mégis csak pink, bézs, halvány rózsaszín, valamint a barna és a klasszikus fekete különböző árnyalataiban láttuk az üzletek kínálatában. Ez vélhetően változni fog, de úgy néz ki, hogy ez a két szín (a pink és a barna) lesz az uralkodó a trendek világában ősszel is, ezért ha neked is tetszenek ezek az árnyalatok, akkor érdemes ezekben a színekben beszerezned egy ilyen darabot. Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

A hazai kínálat legjobb krokodilbőr mintás lakk táskái megtekinthetők a lenti képgalériában!

CCC - Jenny Fairy Kézitáska 8835 Ft
Kattints a további képekért!

Íme egy igazi verhetetlen kombináció: ha farmert farmerrel viselsz, akkor nemcsak hihetetlenül stílusos leszel, de igazi trendteremtő is, hiszen idén ősszel minden stílusos nő ilyen szettben fog villogni! Mutatjuk a legtökéletesebb farmer anyagú darabokat, melyekkel nem lehet hibázni!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: Mango

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle