Fashion&Beauty

Kozmikus szempillák a felejthetetlen tekintetért

A csábító tekintet kétség kívül a női fegyvertár egyik nagyágyúja, amihez nem kell más, mint egy jó szempillaspirál. Éppen ezért kötelező eleme minden női táskának, neszesszernek. (x)

A tavaszi sminktár elengedhetetlen kelléke

Az AVON mindig igyekezett olyan termékeket kifejleszteni, előállítani, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy nők milliói érezhessék jól magukat bőrükben a rohanó hétköznapokban is. Az AVON legújabb, korszakalkotó szempillaspirálja – mely a tavaszi sminktárak elengedhetetlen kelléke lesz – is ezt a célt szolgálja.
Az Aero Volume névre keresztelt szempillaspirál használatával minden nő kiemelheti arca egyik legszebb legkifejezőbb részét, a szemét. Használata gyerekjáték azoknak, akik kora reggel vagy buli előtt nem töltenek sok időt a sminkeléssel, és csak „feldobnak” egy kis szempillaspirált. Az Aero Volume-ot azok a nők is szeretni fogják, akik rutinszerűen szépítik az arcukat nap, mint nap.

Az űrtechnológia ihlette

Az AVON legújabb terméke igazi örömhír azoknak, akik szeretik a sűrű, csábító szempillákat. A szempillaspirál festéke olyan üreges mikro szálakat tartalmaz, melyek segítségével pilláid nem csomósodnak, nem nehezülnek el. Jöhetnek a sűrű pillák, zéró súllyal! Az űrtechnológia ihlette Aero Volume különleges összetevőinek hála szempilláid szinte súlytalanul lebegnek, földöntúli pillantásod pedig valóban felejthetetlenné teszi majd tekinteted. Különleges kialakítású, csillag alakú keféjének köszönhetően egyenletes fedést biztosít, valamint dússá és íveltté teszi szempilláidat.

A szempillaspirál most könnyedén a Tiéd lehet, hiszen az avon.hu oldalon már gyorsan és egyszerűen megrendelheted kedvenc AVON termékeidet. A kiszállítás ingyenes, az AVON pedig 100%-os árgaranciát vállal minden termékére, így három hónapon belül kicserélik a megrendelt terméket vagy visszatérítik a teljes vételárat.

Ne feledd, a weboldalon havonta megújuló termékválasztékkal találkozhatsz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!