A nyár körömtrendjei - színek és formák, amelyekből inspirálódhatsz

Az utóbbi időben érthető módon már fodrászhoz vagy épp körmöshöz sem volt kedvünk elmenni, de ha végre visszatérünk a normális életünkhöz, talán a nyitással párhuzamosan ismét lendületet érzünk majd a dekoratív megjelenéshez. Ebbe a szép manikűr is beletartozik, épp ezért megmutatjuk a nyár legnagyobb trendjeit, hogy inspirációt gyűjthess a következő alkalomra.

A nyár legnagyobb körömtrendjei

Színek

Színek tekintetében a nyár mindig engedékenyebb - a szokásos pasztellek mellett az élénk, vidám árnyalatok is megjelennek, főként azok a vibráló tónusok, amelyek remekül mutatnak, ha lebarnulunk. Idén nagy sláger lesz például a neon pink, a citromsárga és a hófehér, a világosabbak közül pedig a babakék és mentazöld hódít majd.

Formák

Az utóbbi időben már nem divat a nagyon hosszú, természetellenes formájú köröm, sokkal inkább tarolnak a rövidebb, lekerített fazonok. Hosszútávon ezek nem csupán mutatósak, de praktikusak is - kényelmesebb viselni őket, és biztonságosabbak, hiszen nem akadunk el velük semmiben, nem teszünk kárt bennük.

Válogatás

Galériánkban mutatunk néhány gyönyörű körmöt a fenti feltételekkel, hogy vizuálisan is előtted legyenek a nyár legnagyobb trendjei.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak