A valódi stílusbiblia - az olasz utcai divat modern, elegáns és szexi

Nem véletlenül mondják, hogy egy olasz nőt messziről felismerni. A franciákhoz hasonlóan Itália divatdiktátorainak is van egyfajta egyedi, modern eleganciával jellemezhető stílusa, amely végjegyükké vált. A megjelenésük exkluzív és utánozhatatlan - de azért meg lehet próbálni. Íme pár outfit, amely inspirációt adhat, ha felfrissítenéd a gardróbod.

Olasz utcai divat

Nyolc alapdarab, amely összegzi az olasz divatot

Az utcai divatra szakosodott fotósok mindig megtalálják a legdekoratívabb outfiteket, a repertoárjuk pedig nem véletlen van tele olasz nőkkel. Ezek a csajok a merész szettektől a minimalista darabokig mindent viselnek, és olyan utánozhatatlan tekintéllyel, modern eleganciával teszik mindezt, hogy öröm nézni. Egyszerűen kidobják a szabályokat az ablakon, ami az öltözködést illeti, és csak jól érzik magukat a bőrükben - viszont mégis megtalálják a módját, hogy a megjelenésük rendezett legyen, és a legkevésbé sem eklektikus.

Noha minden nőnek megvan a maga stílusa, van néhány kulcsfontosságú darab - ruha és kiegészítő egyaránt -, amely elengedhetetlen az olasz csajok gardróbjához. Ezekről lesz szó a következőkben. Inspirálódj az itáliai utcai divatból - jól jöhet, ha kifogysz az outfit ötletekből, vagy csak szimplán frissítenéd a ruhatárad tavaszra/nyárra.

1. DESIGNER TÁSKA Egy olasz nő kezében biztosan látsz egy olyan egyedi designer táskát, amely nem fordul meg minden ember szekrényében. A képen egy Gucci darab látható, a megjelenés máris exkluzív.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Címkék: