Fashion&Beauty

Minden idők eddigi legkényelmetlenebb manikűrtrendje: a körömpiercing

Az évek során egyre különösebb és különösebb körömtrendekkel találkozhatunk, a körömpiercingek pedig határozottan közéjük tartoznak.

Légy óvatos vele!

A körömpiercingek egy új és izgalmas trendet képviselnek a manikűrök világában, melyek egyre népszerűbbé válnak azok körében, akik szeretnék egyedivé varázsolni körmeiket. A körömpiercingek sokféle formában és anyagban elérhetőek, és számos kreatív lehetőséget kínálnak a körmök díszítésére. Legyen szó extravagáns vagy visszafogott megjelenésről, a körömpiercingek lehetőséget teremtenek arra, hogy kifejezzük egyéni stílusunkat a körmökön keresztül is. Persze felmerülhet egy alapvető szempont, amelynek nem biztos, hogy teljes mértékben megfelelnek ezek az extravagáns manikűrök, ez pedig nem más, mint a kényelem. A körömpiercingek sajnos nem biztos, hogy mindenki számára megfelelőek, ugyanis könnyedén beleakadhatnak bizonyos dolgokba, ezek az incidensek pedig akár erős kellemetlenséggel, fájdalommal is járhatnak. Akiket viszont a kényelmetlenség sem tántorít el a legújabb körömőrülettől, bátran kipróbálhatják a trendet, mutatjuk a legkülönlegesebb körömpiercingeket!

A körömpiercing trendet nem más indította útnak, mint Megan Fox, akinek körmöse, Brittney Boyce igazi mesterműveket alkotott a színésznő körmein az idei People's Choice Awards alkalmából. A fényvisszaverő, ezüst króm manikűrt különleges díszekkel dobta fel a manikűrös, melyek piercingekként egészítették ki a körmöket.
Kattints a további képekért!

A ’70-es évek diszkókorszaka többször visszaköszönt már a különféle haj és öltözködési trendekben, ezúttal viszont a manikűrök közé is beférkőzte magát.

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.