Csábíts a körmeiddel: Öt körömlakk, ami minden nőnek kötelező

Elmondjuk, melyikre miért van szükséged.

Divatos körömlakkok

Ahogy a hajszínünk, úgy a kiválasztott körömlakk is rengeteg dolgot árul el a személyiségünkről. Ezt a pasik is jól tudják, ezért ők még külön figyelmet is fordítanak a manikűrünk alapos átvizsgálására. Nemrég egy srác például listát írt arról, milyen körömlakkot használó nőkkel nem hajlandó randizni, míg egy másik srác azt szögezte le, milyen műkörme legyen annak a lánynak, aki vele szeretne járni. Ezek után valószínűleg mindannyian kétszer meggondoljuk, milyen lakkot használunk majd. Hogy ebben segítsünk, össze is szedtük azokat a színeket, amiket mindenképp használnunk kell, és azt is eláruljuk, mit üzenünk velük.

Átlátszó fedőlakk

Erre csupán a körömlakkok tartóssága miatt van feltétlenül szükség. A sok mosogatás, fürdés, takarítás a körmeinket sem kíméli, a lepattogott körömlakk pedig nem nyújt túl szép látványt. Így ha már készen van a manikűrünk, mindenképp kenjük át egy ilyen átlátszó fedőlakkal. Egyrészt sokkal szebb, másrlszt sokkal tartósabb lesz az elkészített köröm.

Sötétvörös

Ezt a lakkot az őszi/téli időszaktól elkezdve a nyári forróságig gyakoratilag bármikor felkenhetjük a körmeinkre. Ellenállhatatlan, nőies és szexi, emellett az örök klasszikus, ami a pasiknak is nagyon bejön. Minden bőrtónushoz tökéletesen passzol, vonzza a tekinteteket, és egy nagyon nyitott, tüzes személyiséget sugárzunk vele. Ennek a színnek tényleg minden nő polcán ott a helye.

Neon

A 2019-es nyár meghatározó trendszínei között elsők a neon árnyalatok, melyek ruhán viselve talán nem mindenkinek jönnek be, de manikűrként érdemes kirpóbálni. Különösen a nyaralás időszaka ideális a neon körmök viselésére, melyek rendkívül vidám hangulatot eredményeznek. A színek szemet gyönyörködtetőek és harsányak, így igazi nyári külsőt kölcsönzünk magunknak, és az is egészen biztos, hogy nem maradunk velük észrevétlenek.

Földszínek

Legyen szó sötét- vagy világosbarnáról, ezek mindig helyes döntésnek bizonyulnak, ha körömfestésről van szó. Egy kicsit vigyázni kell velük, érdemes vásárlás előtt tesztelni is, hiszen csak a bőrszínünkhöz illő árnyalatok mutatnak jól a kezeinken. A nagyon sápadt bőrűeknek érdemes a sötétebb, míg a sötétebb tónusúaknak a világosabbak között ajánlott keresgélni. Amennyiben megtaláljuk a tökéletes színt, finom eleganciát, gyengédséget és megbízhatóságot sugárzunk majd, így ha randizni vagy állásinterjúra megyünk, tanácsos ezt a manikűrt bevetni.

Naturális

Nem véletlen, hogy a királyi család női tagjainak is ezt kell viselniük. A naturális színek ápoltságot, kecses megjelent biztosítanak. Egy világos rózsaszín vagy bézs szín minden bőrtónusnak jól áll, és a sötétvörös mellett ez az a szín, amit a férfiak a legszívesebben látnak rajtunk. Ha most ismerkedünk, ezzel a manikűrrel borítékolható a siker.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!