Fashion&Beauty

Tönkreteszed a körmödet, ha folyton géllakk van rajta? Itt a válasz

Gondoltad volna, hogy bőrápolási rutinod egyik aranyszabályát körmeid ápolásakor is bevetheted?

Az egészséges körmök titka

Valószínűleg te is hallottál már róla, milyen előnyökkel járhat, ha a bőrápolási rutinod során használt termékeket bizonyos időközönként váltogatod, nem ugyanazt használod minden nap és néha kisebb szüneteket is tartasz, hogy bőröd regenerálódhasson. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy ezt a módszert a körömápolást tekintve is érdemes kipróbálni. Olvass tovább és tudj meg többet!

A szakértők szerint a körmök ápolásának tekintetében is nagyon fontos a „körforgás”, vagy akár időnként egy kis szünet beiktatása a körömápolási termékeket illetően. Számos oka van annak, hogy ez miért is jó ötlet. „A rendszeres manikűr és igénybevétel meggyengítheti körmeinket” – mondja Nazanin Saedi, bőrgyógyász – „Egy kisebb szünet tartása lehetővé teszi, hogy regenerálódjanak. Ha pedig rendszeresen gél lakkot használunk körmeinkre, az UV-lámpák tekintetében is érdemes néha szünetet tartani.”
Kattints a további képekért!

Ha van olyan körömtrend, amit jószívvel ajánlunk mindenkinek, akkor az a pucér glitter manikűr. Ez a trend mindenkinek jól áll, és elképesztően gyönyörű.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.