Ízlésesen merész ruhadarab hódít most a nők körében - Retro stílushoz nyúl vissza ez a nyári divattrend

A divat világában mindig változnak a trendek, az utóbbi időben egy új város került a figyelem középpontjába, amely sokaknak meglepetést okozhat: Koppenhága.

Világszerte hódít

Dánia fővárosa csendesen, de annál határozottabban rázta fel a divat színterét egyedi és változatos stílusával. Az egyszerű, letisztult vonalaktól a merész, fiatalos szabadságot sugárzó stílusokig terjedő esztétikai keverékkel a skandináv divat most igazán hódít. A koppenhágai divat egyik kiemelkedő darabja a sokoldalú és különleges Koppenhága blúz, amely világszerte meghódította a divatkedvelőket. Ez az elöl kötős blúz szinte minden színben, mintában és anyagban elérhető, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához illőt. A trend nem új keletű, gyökerei régre nyúlnak vissza, mégis új életre kelt a skandináv divat világában. A koppenhágai blúz népszerűségét nem csak a közösségi média sztárjai, hanem vezető divatszerkesztők is támogatják. A dán divatmárkák, mint a Ganni és a Sissel Edelbo, úttörő szerepet játszottak ebben a trendben, amelyet hamarosan a nagyobb nemzetközi márkák is követtek. Ha kíváncsi vagy, mi is pontosan az a Koppenhága blúz és hogyan érdemes viselned, akkor olvass tovább, garantáltan leesik az állad ettől a divattrendtől!

A Koppenhága blúz egy divatos, elöl kötős felső, amelyet az egyszerűsége és sokoldalúsága miatt kedvelnek. Jellegzetessége a nyitott elülső rész, amelyet szalagokkal lehet megkötni, így könnyen állítható és alkalmazkodik a viselője alakjához. Ez a blúz szinte minden színben, mintában és anyagban elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt.
Kattints a további képekért!

Általában, amikor a divatos megjelenésekről van szó, a legtöbb szett jellemzően egy kulcsdarab köré épül. Legyen szó a múlt nyár kötelező darabjáról, a bordázott tank topról, vagy a tavasz kedvenc vajsárga mellényről. A kultikus, klasszikus megjelenések általában egy kiemelt darabra építenek. De mi lesz az idei nyár slágere?

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.