Ez a szandál lesz a kedvenced idén nyáron - magas sarkú, mégis kényelmes

A magassarkú elegáns ugyan, de sokszor nehezen bírjuk egy-egy darabban egész nap, ezért ha tudjuk, hogy hosszú órákat kell viselnünk, inkább laposat választunk. Ezt a dilemmát azonban kiküszöbölhetjük a szezon egyik legnagyobb cipőtrendjével, amely elegáns, ugyanakkor komfortos is.

Kockasarok a nyerő

Nem csupán a tűsarok lehet elegáns, magassarkúról van szó. A szezon egyik közkedvelt trendje lesz a kockasarok, amely kialakításának és fazonának köszönhetően egyszerre sikkes és kényelmes. Mivel nyáron inkább a nyitott cipőket részesítjük előnyben, így elsősorban szandálokban gondolkozhatsz, ha hódolnál az aktuális divatnak, de természetesen egyszerű zárt opció is szóba jöhet, ha azt jobban preferálod.

Színek és fazonok

Színek tekintetében idén nyáron a neutrális és pasztell mellett az élénkebb árnyalatok is előtérbe kerülnek. Persze nem lőhetsz mellé egy fehérrel, bézzsel vagy világos tónusokkal, viszont ha bevállalós vagy, akkor jöhet egy piros, kék vagy pink is.

A szezon szandál fazonjai nagyjából hasonlóak - tarolnak a vékony pántos változatok, illetve a tangás papucs megoldását kínáló darabok. Ha minket kérdeztek, utóbbinak nem adnánk túl sok létjogosultságot, de a designerek mindig különc módon gondolkoznak, legalábbis nem úgy, mint mi, átlagemberek. A fast fashion brandek pedig igyekeznek utánozni a tervezői irányvonalakat, egyébként egyre magasabb minőségben, és ár-érték arányban korrekt módon.

Az alábbi ajánló-galériában találsz néhány szuper kockasarkút, hogy egyszerűbb legyen a keresgélés. (A termékeket minden esetben az üzleti megnevezés szerint tüntetjük fel.)

BLOCK HEEL VINYL SANDALS (Zara, 9 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Bershka

Oldalak