Sorban állnak a nők ezért a fürdőruháért - mindenki megfordul utánad egy ilyenben

Nemrég bemutattuk az idei nyár fürdőruha trendjeit. A különleges fazonoktól a neutrális színeken át a legmerészebb stílusokig gyakorlatilag minden szerepel a repertoárban, de egyetlen darab kiváltképp megmozgatta a nőket, amely a szezon legkívánatosabbja lesz.

A szezon kedvenc fürdőruhája

Meglepő, de a szezon kedvenc fürdőruhája nem egy szexi bikini lesz, hanem egy romantikus stílusú egyrészes darab, amely meghódította a női szíveket. Még csak nem is egy neutrális színről van szó, hanem egy élénk árnyalatról, amelyről azt gondolhatnánk, megosztó, viszont jobban elnyerte mindenki tetszését, mint bármelyik másik stílus. Az biztos, hogy nem egy hétköznapi változat, különleges és extra.

Népszerű az egyrészes darab

Az egyrészes fazonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek az elmúlt években, visszatért az a szemlélet, hogy ezek a darabok az eleganciát és a szexiséget hirdetik egyszerre. Ez a pink fürdőruha a fodros megoldással romantikus stílust képvisel, a félvállas szabás pedig szintén különlegessé teszi a megjelenést. Nem túlzás kijelenteni, hogy sorban állnak érte a nők.

Fotók: ZARA

Oldalak

  • 1
  • 2