A blézer, ami a tavaszi szezon legnagyobb slágere lesz

Trendi, elegáns és nagyon sikkes az idei blézer trend egyik legmenőbb darabja, ami különböző kockás mintákkal rendelkezik. Egyszerűen nincs olyan szett, amit ezek a menő blézerek ne dobnának fel, ezért össze is gyűjtöttük nektek a legjobb változatokat belőle!

A "kockás" blézerek soha nem voltak olyan trendik, mint most

A mostani téli szezonban már több mesés trendben is részünk lehetett: a "maszkulin" szabású nadrágkosztümöktől kezdve, a bőrhatású blézereken át egészen az elegáns és sikkes garbószerű felsőrészekig igyekszünk nektek minden olyan menő ruhadarabot bemutatni, amikkel tele vannak az üzletek. Most is egy ilyen trendet hoztunk el nektek: a cikkünkben szereplő kockás blézerek ugyanis egyik pillanatról a másikra ellepték az üzleteket - mi pedig ennek nem is örülhetnénk jobban!

Ha még nincs az alapdarabjaid között egy ilyen blézer sem, akkor azt javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a legújabb trendet és válassz egyet a menő kockás mintájú változatok közül - nem fogod megbánni! Segítségül most egy halom különleges kockás blézert gyűjtöttünk nektek össze a cikk alján található képgalériánkban: van köztük monokróm, fekete-fehér; kis- illetve nagykockás verzió, valamint alakkövető és loose-fit (azaz lezser) szabású változat is, tehát biztosan fogsz tudni egyet választani közölük!

A fenti képen látható kis és nagy kockákból álló, fekete-fehér változat pontosan az a darab, amit most minden divatüzletben megtalálhatsz! Nagyon elegáns, sikkes, de mégsem unalmas - ugyanúgy illik a farmerhez és az élénkebb, feltűnőbb kiegészítőkhöz, mint egy teljesen irodabarát, szolid munkahelyi szetthez. Hát nem csodás?

Arról nem is beszélve, hogy ezt a menő blézert könnyen tudod párosítani a msotanában szintén nagyon népszerű bőrhatású nadrágokhoz, leggingszekhez és alakformáló farmerekhez is, szóval mindenképpen egy nyerő darabról van szó! Az biztos, hogy ennél trendibb és menőbb felsőt most keresve sem találhatnál a hazai kínálatból!

Kíváncsi vagy a legjobb darabokra? A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttük nektek a legmenőbb kockás blézereket - gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

Mango Kockás gyapjúzakó 29 995 Ft jrahasznosított kevert gyapjú. Kockás mintás. Egyenes kialakítás. Hosszabb modell. Keresztezett modell. Hajtókás gallér. Hosszú ujj. Paszpólos zseb a mellkason. Két első zseb. Belső bélés. Dupla gombolásos rögzítés.
Kattints a további képekért!

Ezek a csizmák végleg leszámolnak az otromba, trampli divattal! Az biztos, hogy bennük olyan dögös leszel, mint még soha - ráadásul nemcsak te, hanem a férfiak is odáig lesznek érte! Bemutatjuk nektek az idei téli szezon legjobb combcsizmáit, melyeket nem tudunk nem szeretni!

Leadfotó: Mango
Fotó: Reserved

Oldalak