Fashion&Beauty

Kitálal a punk divattervező

Az őrült megjelenésű Vivienne Westwood elhatározta, hogy megírja memoárját és mindent kitálal a divatvilágról.

Jövőre minden kiderül

Vivienne Westwood jövő októberre tervezi életrajza és emlékirata megjelentetését, melyben mindent elmesél az életéről. A divatveterán a híres életrajzíróval, Ian Kelly-vel dolgozik együtt a könyvön, ami valószínűleg sok meglepetést tartogat.

Tisztelet és igazság

,,Az élők tiszteletet, a halottak pedig igazságot érdemelnek. Fontosnak tartom, hogy elmeséljem a történetemet úgy, ahogyan én átéltem, hisz ez az igazság, a valódi. Így még soha senki nem hallhatta a történetem." - nyilatkozta Westwood a brit Vogue újságírójának.

A 72 éves punk

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Picador által kiadott könyvhöz már megvannak a szükséges engedélyek, hisz számos rokon és barát beleegyezését kellett megszerezni a történetek és a képek leközléséhez. A könyv Vivienne Westwood életét és karrierjét is a kezdetektől mutatja be, így megtudhatjuk, hogy miként lesz egy általános iskolai tanárból a divatvilág egyik legismertebb és leglázadóbb tervezője. A könyvben a tervezőnő mindent elmond arról is, hogy miért fontosak neki az emberi jogok, miért ragaszkodik az ökodivathoz és miért rajong még 72 évesen is a punkzenéért.

Fotók: evelynb.com.br, 3news.co.nz

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.