Kié a legdögösebb meztelenkedős címlap? - Túlfűtött képek, tökéletes testű hírességekről

Minden bizonnyal ezt az újabb kánikuladömpinget a hírességek sem bírják, és ennek köszönhetően sorra dobálják le magukról a textilt. Ennek örömére összeszedtük az elmúlt évek legjobb félmeztelen címlapjait, hogy elábrándozzunk kicsit a hiányos öltözeteken és a tökéletesen kidolgozott testeken. Vigyázat, még feljebb tekerjük a forróságot!

Tapadós bőrgyatyában

1. David Beckham

Mr. Beckham évről-évre szexibb, amit ez a dögös címlap, és a mára szerencsére állandósuló H&M kampányok is bizonyítanak. Azt tudtátok, hogy a nők kedvence idén 40 éves? Mi még szívesen elnézegetjük egy darabig. 

2. Justin Bieber

A Rolling Stone magazin híres arról, hogy szereti vetkőztetni a pasikat – ezúton is nagyon köszönjük nekik. Justin még mindig csak 21 éves, és az elmúlt egy évben beszerzett pár újabb tetoválást, szóval szerintünk érik ismételten egy címlap. A hiú hírességnek biztos nem lenne kifogása ellene. 

Nyári shortok

3. Kate Hudson

A Glamour magazinra nem jellemző, hogy vetkőzteti a hírességeket, mi is jobban szeretjük mikor öltöztetik őket, de el kell ismernünk, hogy Kate Hudson gyönyörű ezen a címlapon.

4. Jennifer Aniston

Jennifer többször megmutatta már irigylésre méltó testét a világnak, és a világ még mindig tátott szájjal bámulja a félmeztelen címlapokat, filmjeleneteket. Ha a szerelem nem is, a genetika kegyes volt a színésznővel, akinek alakja egyre csak jobb lesz az évek múlásával.

Fotók: elleuk.com, theweek.com, glamour.com, fashionata.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.