Fashion&Beauty

Kate Moss ellopta a showt II. Erzsébet platinapartiján: a szupermodell egy bámulatos vintage darabban bűvölte el a közönséget – fotó

Kate Moss rendre bebizonyítja, hogy 48 évesen is pont úgy ért a divathoz, mint a karrierje csúcspontján. A napokban egy kilencvenes évekbeli, vintage darabot viselt, ami tökéletes választásnak bizonyult II. Erzsébet királynő platinapartiján.

Ötvenhez közel is mesésen néz ki

Kate Moss joggal nyerte el a világ egyik legkeresettebb topmodellje címet: mindössze 14 esztendős volt, amikor felfedezték, egy évvel később pedig már magazinok címlapjain pózolt. A kilencvenes években elképesztő népszerűségre tett szert, s noha sosem volt tipikus szupermodell alkat, egyedi vonásaival milliók szívébe lopta be magát – nem csoda, hogy 1999-ben a 9. helyen végzett a top 50 legszexisebb modell között. A szupersztár hamarosan belép az ötvenes éveibe, azonban ma is pontosan olyan elbűvölő, mint fénykorában – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a róla készült legfrissebb fotók. Napjainkban is keni-vágja a divatot, jó érzékkel választ magának szebbnél szebb ruhákat, és még azt is sikerül elérnie, hogy egy vintage darabban minden szem rá szegeződjön.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.