Bármelyik nő szívesen cserélne vele - Kate Middleton a modernkori hercegnő

Gyermekkorunk egyik dédelgetett álma, hogyha majd egyszer felnövünk, eljöjjön értünk az a bizonyos szőke herceg azzal a bizonyos fehér lóval. Nos, van, akinek nem szőke és nem is herceg, és még lova sincsen és van, akinek ez a dédelgetett álom valósággá válik. A lány, az egyetemi tanulmányai alatt ismerkedett meg hercegével, akinek hosszú évek udvarlása után mondott igent és Cambridge hercegnéje lett. Azóta a sajtó kereszttüzében éli mindennapjait, állandó karitatív munkája mellett édesanya szerepben is tündököl, és többször végzett előkelő helyen a legjobban öltözött hírességek listáján.

A brit nők példaképe

Számos magazin foglalkozik Vilmos herceg választottjának megjelenésével. Fotósok hadai kísérik lépten-nyomon, hogy elkapjanak egy-egy pillanatot a hercegnő mindennapjairól, a divatlapok mégis leginkább Kate öltözködési szokásaira hívják fel a figyelmet. Idén azonban az angol Vogue-nak sikerült elérnie azt, amire azelőtt nem volt példa. A vezető magazin 100. Szülinapja alkalmából, a hercegnőről készült fotósorozattal kedveskedett olvasóinak.

Akár egy profi modell

A brit divatbibliában készült képek a természetességet tükrözik, amely maximálisan visszaadja Katalin hercegnő közvetlenségét, és visszafogott stílusát. Josh Olins fotói Norfolkban készültek, ahol Katalin ideje nagy részét tölti a családja körében. A képeken is jól látható, hogy mennyire szereti a hercegné ezt a vidéket. Kate a ruhái kiválasztásában is aktív szerepet vállalt a Vogue vezető divatszerkesztőjével és Alexandra Schulman főszerkesztővel karöltve. Katalin szettjei között Burberry és Petit Bateau darabok is helyet kaptak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak