Durván lefogyott Katalin hercegné – A rajongói csak találgatnak, mi lehet az oka

Katalin hercegné egy csodaszép királykék estélyit viselt a SportsAid jótékonysági estjén, a ruha azonban megmutatta, milyen csont és bőr mostanában Kate. Rajongói aggódva figyelik az átváltozását.

Mi történhetett?

„Egy verébnek jobb lába van!” „Csak nem anorexiás?” Ehhez hasonló megjegyzéseket kapott a hercegné, amikor megjelentek a róla készült fotók a csütörtök esti SportsAid jótékonyági rendezvényről. Katalin egyik kedvenc tervezőjétől, Roland Mouret-tól választott egy királykék estélyit, ami mellesleg nagyjából 2 000 fontba, azaz 800 000 forintba kerül. A ruha egyrészt valóban gyönyörű volt, a szín pedig nem véletlenül Kate kedvence, hiszen remekül áll neki, másrészt talán mégsem a legjobb választás, mert olyan vékonykának tűnt benne, mintha tényleg beteg lenne.

Persze beindult a kommentelők fantáziája, és elkezdték találgatni, mi lehet a soványság oka, talán betegség, depresszió, válás, anorexia és még számtalan légbőlkapott ötlet. A józanabbak inkább a két gyerek nevelésével járó fáradtságot emlegették.

Ha kíváncsi vagy, hogyan változott Katalin súlya az évek során, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2