Fashion&Beauty

Kinek áll jobban? Így néz ki Meghan Markle és Katalin hercegné ugyanabban a ruhában – fotó

Volt idő, amikor Meghan Markle és Katalin hercegné egyforma ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt, igaz, akkoriban még nem is ismerték egymást.

Eltérő az ízlésviláguk

Semmi másról nem szólnak az elmúlt napok hírei, mint Harry herceg és Meghan Markle tabukat döntögető dokumentumfilm-sorozatáról, melyben kendőzetlen őszinteséggel beszélnek a királyi családban szerzett tapasztalataikról, a médiában való jelenlétükről, valamint az elszenvedett zaklatásról, emellett több, velük kapcsolatos pletykát is cáfolnak. A közönség vegyes érzelmekkel fogadta a Netfliexen debütáló produkciót, s mint azt korábban megírtuk, sokan egyáltalán nem értenek egyet az elhangzotakkal, sőt, egyesek szerint a herceg és a hercegné több dologban sem mond igazat. Kívülállóként nehéz megítélni, mi lehet a teljes igazság, egy valami azonban köztudott tény: a sussexiek kapcsolata már jóval a távozásuk előtt megromlott a walesi hercegi párral, sőt, bennfentesek szerint Katalin és Meghan között már a kezdetek kezdetén megvolt a rivalizálás, melynek táptalaját leginkább a megítélésük összehasonlítása adta. Ma sincs egyszerű dolgunk, ha ki akarjuk deríteni, vajon melyikük a népszerűbb, hiszen hol az egyik, hol a másik vívja ki a nagyobb figyelmet, főként az öltözködésével. Mindketten igazi divatdiktátorok, ritkán hibáznak a megjelenésükkel, stílusuk azonban első ránézésre merőben eltérő – vagy mégsem? Úgy tűnik, van olyan ruhadarab, ami mindkettőjüknek tetszik, ugyanis korábban ugyanarra a kreációra esett a választásuk. Szerinted kin mutatott jobban?

Katalin hercegné stílusából nők milliói merítenek inspirációt: Vilmos felesége elsősorban az elegáns, visszafogott szettekért rajong, de akkor is kifogástalan a megjelenése, amikor hétköznapi darabok mellett teszi le a voksát.
Kattints a további képekért!

A jövendőbeli uralkodópár úgy döntött, idén még egy képeslapot sem küldenek Harryéknek, amiért a sussexiek ennyire bemocskolták a család nevét.

Leadfotó: Stephen Pond/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!