Fashion&Beauty

Katalin megnyitotta a karácsonyi szezont: a hercegné lélegzetelállítóan szép volt ebben az elegáns kabátruhában

Legyen bármilyen évszak, Katalin hercegné mindig bebizonyítja, hogy ruhaválasztás terén nem tud hibázni.

Télen is mindig elegáns

A kabátok legfőbb célja, hogy kellően melegen tartsanak bennünket a hideg időben, ám a réteges öltözködés még nem jelenti azt, hogy ezzel párhuzamosan le kell mondanunk a divatról, valamint a nőiességről – tökéletes példa erre Wales hercegnéje, akinek mindig sikerül kiválasztania a tökéletes fazont, és akkor is stílusos a megjelenése, ha drasztikusan leesik a hőmérséklet. Katalin előszeretettel visel karcsúsított szabású darabokat, amiket minden esetben remekül párosít nadrágokkal, szoknyákkal vagy ruhákkal, pazar kiegészítőinek köszönhetően pedig még sikkesebbé varázsolja az összképet. Vilmos herceg felesége nemrég ismét tanúbizonyságot tett fantasztikus ízléséről, valamint emlékeztetett arra, hogy a kabátszezonban is gond nélkül ihletet meríthetünk a stílusából.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.