Fashion&Beauty

Még sosem láttuk ilyen furcsa szettben Cindy Crawford lányát: Kaia Gerber ruhája meglepő volt, mégis bámulatos

Kaia Gerber tőle szokatlan módon olyan ruhát öltött magára, amely csak nyomokban tartalmazott visszafogottságot: a modell ezúttal egy igencsak lenyűgöző darabban jelent meg a kamerák előtt, melyet nem csupán a meglepő színe tett felejthetetlenné.

Mindenkinek meglepetést okozott

Mára megszoktuk, hogy Kaia Gerber ruhaválasztásai igencsak sokoldalúak. Az egyszerű hétköznapok során gyakran egy szimpla felső, egy ahhoz passzoló farmer, valamint egy kényelmes edzőcipő mellett teszi le a voksát, ami leginkább édesanyja, Cindy Crawford ikonikus off-duty stílusára emlékeztet. A vörös szőnyegen azonban már más a helyzet: a nagyszabású eseményeken a 22 éves modell mindig az elegáns kreációk felé hajlik, melyeket sokszor a még nagyobb csillogás érdekében valami extra kiegészítővel vagy díszítőelemmel gazdagít, de azért az elmondható a stílusáról, hogy jellemzően letisztult és visszafogott. Legutóbbi nyilvános szereplése alkalmával azonban a tőle szokatlanul szeszélyes, retro ihletésű divatirány felé mozdult el; galériánkban megmutatjuk, milyen különlegesen festett a híresség!

Kaia Gerber általában a neutrális-, esetleg a földszínek mellett szeret dönteni, melyek egyáltalán nem kölcsönöznek unalmas hatást a megjelenésének, épp ellenkezőleg: csak fokozzák az általa viselt nőies szettek kifinomultságát.
Kattints a további képekért!

Legfrissebb fotóján a 22 éves Kaia Gerber megszólalásig hasonlít világhírű édesanyjára, Cindy Crawfordra, és meglehet azt sem túlzás kijelenteni, hogy kezdi őt túlszárnyalni.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A kávézás után megmaradt zacc sokak számára egyszerű hulladék, pedig valójában rengeteg dologra használható fel.
Sztárok
Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett...
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!