Fashion&Beauty

Jennifer Lopez élete legszexibb ruhájában pózolt Ben Affleck mellett a vörös szőnyegen

Amikor Jennifer Lopez készülődik egy eseményre, mindig az a küldetése (és a végeredmény is), hogy minden fej utánafordul.

Tündökölt az énekesnő

Legyen sző egy vörös szőnyeges pucérruháról, vagy éppen csak egy ügyeket intézős szexi szettről, J.Lo mindig a csillogásra törekszik. És amikor Las Vegasban jelenik még, még tovább fokozza a dolgokat. Pénteken az énekesnő-színésznő egy jótékonysági pókertornát rendezett a férjével, Ben Affleckkel együtt, a nonprofit Eastern Congo Initiative számára, és egy minden igényt kielégítő ruhában jelent meg. Az alkalomra J.Lo egy merész, kivágott David Koma estélyit választott, amelynek része volt egy szexi combig érő szárnyas hasíték és egy aszimmetrikus kivágás, amely a mellkasától egészen az ellenkező csípőig húzódott. A fekete ruhához egy choker is tartozott, amely kristályokkal volt borítva, ahogy a felsőrész és az ujjak része is. Egy csillogó fekete táskát cipelt, és a díszes öltözékét kiemelte néhány feltűnő kígyóformájú fülbevaló és néhány ezüst gyűrű.

Mutatjuk ezt a csodás ruhát:

Jennifer Lopez karamell-tónusú haja laza hullámokban volt középen elválasztva, míg a sminkjének megjelenése magában foglalt egy nude színű szájfényt és egy bronzos szemsminket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.
Fashion&Beauty
A kávézaccnak méregtelenítő tulajdonságai is vannak. A bőrön alkalmazva segíthet eltávolítani a méreganyagokat és javítani a bőr tisztaságát.
Sztárok
Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.