Fashion&Beauty

Jennifer Lopez élete legszexibb ruhájában pózolt Ben Affleck mellett a vörös szőnyegen

Amikor Jennifer Lopez készülődik egy eseményre, mindig az a küldetése (és a végeredmény is), hogy minden fej utánafordul.

Tündökölt az énekesnő

Legyen sző egy vörös szőnyeges pucérruháról, vagy éppen csak egy ügyeket intézős szexi szettről, J.Lo mindig a csillogásra törekszik. És amikor Las Vegasban jelenik még, még tovább fokozza a dolgokat. Pénteken az énekesnő-színésznő egy jótékonysági pókertornát rendezett a férjével, Ben Affleckkel együtt, a nonprofit Eastern Congo Initiative számára, és egy minden igényt kielégítő ruhában jelent meg. Az alkalomra J.Lo egy merész, kivágott David Koma estélyit választott, amelynek része volt egy szexi combig érő szárnyas hasíték és egy aszimmetrikus kivágás, amely a mellkasától egészen az ellenkező csípőig húzódott. A fekete ruhához egy choker is tartozott, amely kristályokkal volt borítva, ahogy a felsőrész és az ujjak része is. Egy csillogó fekete táskát cipelt, és a díszes öltözékét kiemelte néhány feltűnő kígyóformájú fülbevaló és néhány ezüst gyűrű.

Mutatjuk ezt a csodás ruhát:

Jennifer Lopez karamell-tónusú haja laza hullámokban volt középen elválasztva, míg a sminkjének megjelenése magában foglalt egy nude színű szájfényt és egy bronzos szemsminket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hó, eső, havas eső és fogcsikorgató hideg: ezt ígérik december első napjai.
Lifestyle
Egy kétgyerekes családanya néhány éve proaktív módon közelítette meg a karácsonyi vacsora elkészítését, majd módszere mindennapos szokássá alakult és mára hihetetlen mennyiségű pénzt spórol meg...
Home&Design
Ezek az árnyalatok a testestől a ropogóson át egészen a frissítőig terjednek - akárcsak kedvenc boraink.