Fashion&Beauty

Jennifer Lopez élete legszexibb ruhájában pózolt Ben Affleck mellett a vörös szőnyegen

Amikor Jennifer Lopez készülődik egy eseményre, mindig az a küldetése (és a végeredmény is), hogy minden fej utánafordul.

Tündökölt az énekesnő

Legyen sző egy vörös szőnyeges pucérruháról, vagy éppen csak egy ügyeket intézős szexi szettről, J.Lo mindig a csillogásra törekszik. És amikor Las Vegasban jelenik még, még tovább fokozza a dolgokat. Pénteken az énekesnő-színésznő egy jótékonysági pókertornát rendezett a férjével, Ben Affleckkel együtt, a nonprofit Eastern Congo Initiative számára, és egy minden igényt kielégítő ruhában jelent meg. Az alkalomra J.Lo egy merész, kivágott David Koma estélyit választott, amelynek része volt egy szexi combig érő szárnyas hasíték és egy aszimmetrikus kivágás, amely a mellkasától egészen az ellenkező csípőig húzódott. A fekete ruhához egy choker is tartozott, amely kristályokkal volt borítva, ahogy a felsőrész és az ujjak része is. Egy csillogó fekete táskát cipelt, és a díszes öltözékét kiemelte néhány feltűnő kígyóformájú fülbevaló és néhány ezüst gyűrű.

Mutatjuk ezt a csodás ruhát:

Jennifer Lopez karamell-tónusú haja laza hullámokban volt középen elválasztva, míg a sminkjének megjelenése magában foglalt egy nude színű szájfényt és egy bronzos szemsminket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.