A nyers valóság: így néz ki Jennifer Lopez teste retusálás nélkül

Ritkán látunk ilyen képeket.

JLo retusálás nélkül

Lehetetlenül hosszú szempillák, dús haj, ami lobog a szélben, hibátlan, makulátlan bőr, amin még a cellulit vagy a ráncok legkisebb jelei sem mutatkoznak. Ezek azok a fotók, amiket nap mint nap látunk a magazinok címlapjain, divatreklámokban, hirdetésekben és utcai plakátokon. A baj az, hogy sokszor elfelejtjük, mennyi szerkesztési munka, mennyi retusálás kell ahhoz, hogy a képeken szereplő nők (vagy épp férfiak) tökéletesnek látszanak. Mára megszoktuk, hogy a legnagyobb sztárokról ritkán látunk olyan felvételeket, melyek bármilyen hibájukat is felfednék, talán ezért is tűnnek annyira elérhetetlennek számunkra. Általában csupán kifogástalan testek és arcok néznek ránk, akikről időnként - félreértés ne essék - nem azért rántjuk le a leplet, hogy jót röhögjünk rajtuk, hanem hogy az ő példájukon keresztül szemléltessük, nincs olyan, hogy tökéletes, és nem is kell megfelelnünk semmilyen ideálnak. A lényeg, hogy egészségesek legyünk, és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha valakivel, akkor a világ egyik legszebb nőjével, Jennifer Lopezzel érdemes bemutatni, milyen egy bomba testű sztár, ha nem ment végig rajta a retusáló gépezet. Tény, hogy másabb, mint photoshop adalékkal, de anélkül is szuperül néz ki, ráadásul a 40-es éveinek végén jár - ezt se felejtsük el.

Jennifer Lopeznek is vannak striái, ezekkel együtt pedig sokkal hitelesebb, mint amikor rápakolnak húsz plusz egy filtert.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!