Divattörténelmet írt: Jennifer Lopez ikonikus ruhájában tért vissza a kifutóra

Mindenki erről beszél.

Minden idők legnagyobb divatpillanata

Szeptember 17-23. között zajlik a milánói divathét, ahol a dizájnerek előrukkolnak a 2020-as tavaszi/nyári kollekcióikkal. Bár a nívós rendezvény önmagában sem piskóta - hiszen természeténél fogva megdobogtatja a legújabb trendek rajongóit -, idén valami olyan történt a kifutón, amire senki nem számíthatott. Talán emlékszel még Jennifer Lopez ikonikus - tényleg a leghíresebb - ruhájára, amit a 2000-es Grammy-díjátadó gálán viselt a vörös szőnyegen. A merész és elképesztően dögös, zöld Versace estélyi volt anno az esemény után a legkeresettebb darab a Google-ön, azóta pedig majdnem 20 év telt el, de még mindenki fejében él a pillanat, ahogy a gyönyörű díva belibben a bulira a különleges kreációban.

JLo és Donatella Versace ezúttal alaposan felrobbantotta a milánói divathét kifutóját, amikor péntek este az énekesnő megjelent az ikonikus dressz újraszabott verziójában, és úgy vonult végig a tömeg előtt, ahogy azt kell: tekintélyt parancsolóan, profin és hihetetlenül vonzó módon. Helyettünk azonban beszéljenek inkább a fotók és a videók!

JLo egy korábbi interjúban elmesélte, anno a Grammy előtt nagyon vívódott azon, hogy a Versacét vagy egy visszafogottabb, fehér darabot válasszon-e. Végül a próbán megbizonyosodott arról, hogy Donatella ruhája a tökéletes verzió, és milyen jól döntött!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!