Fashion&Beauty

Drogériás termékre esküszik Jennifer Lopez: ettől olyan fiatalos 54 éves korában is a popdíva bőre

Habár Jennifer Lopez sokszor jár különféle kozmetikai és szépészeti kezelésekre egy-egy nagyszabású esemény előtt, a hétköznapokon ő maga is használ olyan egyszerű termékeket, mint amiket az átlagos nők is szoktak.

Íme, csodaszép bőrének titka

Jennifer Lopez egyszerűen képtelen arra, hogy rosszul nézzen ki: legyen szó akár egy teljesen átlagos hétköznapról, vagy akár egy vörös szőnyeges eseményről, előre borítékolható, hogy a megjelenésében nem lesz hiba. Az immáron 54 esztendős énekesnő-színésznő külsejét világszerte irigylik a nők; van aki a formás alakját, fenekét, de a többség csodaszép arcát és kifinomult stílusát szeretné leutánozni. Bár tény, hogy a díva a szépészeti beavatkozásokra sem mond nemet, azért be kell vallanunk, nem mindenki néz ki így még a kezelések ellenére sem. Sminkese, Tati Westbrook korábban elárulta, Jennifer rendszeresen használ egy drogériás terméket, ami segít megőriznie bőre ragyogását; részletek a galériában!

Jennifer Lopez bármennyi sminket is visel, az eredmény mindig természetes, és nem hat túl soknak. Az pedig külön példaértékű, hogy büszkén szokta vállalni természetes arcát is, hiszen ő így is tökéletes.
Kattints a további képekért!

Az olasz fehérnemű művészete és az énekesnő határtalan kreativitásának találkozása.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle