Fashion&Beauty

Ez a bőrápolási összetevő a ráncok ellensége: a rutinod egyik leghatásosabb lépése lehet

Vannak olyan bőrápolási összetevők, amelyek serkenthetik a kollagén termelést, hidratálhatják a bőrt, és segíthetnek lassítani az öregedési folyamatot.

Jolly Joker hatóanyag

Az öregedés jeleinek megjelenése egy természetes folyamat, amely mindenki életének egy pontján sajnos bekövetkezik. Az öregedés során a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét, ráncok és finom vonalak jelennek meg. Szerencsére a bőrápolás is egy innovatív terület, és a peptidek azok közé az összetevők közé tartoznak, amelyek segíthetnek lassítani az öregedési folyamatot és javítani a bőr állapotát. A peptidek kémiai vegyületek, amelyek a fehérjék építőkövei. A peptidek rövid láncokban találhatók meg, amelyek különféle aminosavakból állnak. Ezek az összetevők képesek hatni a bőr sejtjeire és az alatta található kötőszövetre.

Mit kell még róla tudnod, és hogyan használd? Megmutatjuk!

A peptidek számos kozmetikai termékben és bőrápolási formulában megtalálhatók. Az öregedésgátló bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője, mivel képesek különféle módon befolyásolni a bőr állapotát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.