Fashion&Beauty

Senki sem tudta levenni a szemét Jennifer Lawrence tökéletes lábairól: Dögös miniruhában mutatkozott a színésznő

Jennifer Lawrence egy igencsak lábvillantós ruhában nyűgözte le a közönséget Madridban, a legújabb filmjének premierjén.

Mindenki őt nézte

Jennifer Lawrence egyértelműen Az éhezők viadalának köszönheti világszintű hírességét, azonban azóta több komoly, nagy produkcióban kapott főszerepet. Az utóbbi időben kicsit visszavonult, hiszen megszületett első gyermeke, most azonban újra visszatér a mozivásznakra.

Június 22-én jelenik meg Jennifer Lawrence új filmje, a tabumentes komédiaként beharangozott Barátnőt felveszünk c. alkotás, melynek sztorija szerint a színésznő által játszott karakter nem áll épp fényesen anyagilag, azonban talál egy álláshirdetést, mely szerint ha randizik egy sráccal, kap egy autót. Elvállalja a munkát, azonban a bonyodalom hamar jön, hiszen bármennyire is próbálja elrabolni a férfi szívét, az élet valahogy mindig közbeszól.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Nyakunkon van a nyár, és egyre többen kezdik el összerakni fejben, hová szeretnének elutazni. Fontos azonban tudni, hogy mi a különbség az utazási irodák, valamint az utazási tanácsadók között.
Egészség
A cigaretta rengeteg országban nagy problémát jelent, de a britek akarják meglépni a legdrasztikusabb törvényt ezzel kapcsolatban. A képviselők persze úgy oldották meg, hogy ők nyugodtan...
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.