Már megint megbotlott Jennifer Lawrence - Mi már nagyon unjuk

Jennifer Lawrence úgy adja el magát rajongóinak, mint egy kicsit szeleburdi, átlagos lány, akit nem érdekel a hollywoodi csillogás. De lassan annyit vetkőzik és csetlik-botlik, hogy már nem hisszük el neki, hogy komolyan így gondolja.

Már nem az, aki volt

Jennifer Lawrence egy nagyszájú, szimpatikus lány volt 5 évvel ezelőtt. Mára azonban teljesen megváltozott, szűk, valamit alig takaró ruhákban parádézik, amiből lassan nem csak a dekoltázsa, de a bugyija is kilátszik. Ráadásul folyamatosan megbotlik, mintha csak ezzel szeretné felhívni magára a figyelmet és egyben azt üzenni az embereknek, ’nézzétek, én is egy vagyok közületek, mert megint elestem a vörös szőnyegen’. Mindazonáltal elképzelhető, hogy szimplán nem tud járni magas sarkúban. Ebben az esetben vagy ne viselje, vagy gyakoroljon. Mert szerintünk már unalmas.

Először a filmpremieren

Az X-Men: Apokalipszis című filmje londoni premierjén egy fehér, kivágott Dior ruhában játszotta a dívát. Asszisztense többször megigazította a színésznő dekoltázsát és helyükre rakta a "lányokat".

Ha kíváncsi vagy, hogyan sikerült bugyit villantania Jennifernek az after partyn, kattints!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!