Fashion&Beauty

Jennifer Connelly 52 évesen is gyönyörű: az Oscar-díjas színésznő párját ritkító szépségének titka egyszerűbb, mint gondolnád

Jennifer Connelly sikeres színésznőként él a köztudatban, tiniként azonban a modellszakmába is belekóstolt, ami nem csoda, hiszen elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors. Szépsége az idő múlásával sem fakult meg, sőt: a híresség az ötödik X-en túl is bomba formában van.

Nem fog rajta az idő

Jennifer Connelly mindössze 10 esztendős volt, amikor édesapja egyik barátja felfigyelt a szépségére, és azt javasolta neki, hogy próbálja ki magát a divatszakmában – így is lett. Hamarosan egyre sikeresebbé vált gyermekmodellként, újságok és magazinok hirdetéseiben, később tévéreklámokban is szerepelt, az pedig csak idő kérdése volt, mikor veti ki rá a hálóját a filmszakma. Az 1984-ben bemutatott Volt egyszer egy Amerikában debütált, majd A fantasztikus labirintus és a Career Opportunities című filmekben is szerepelt – ezt követően pedig nem volt megállás a világhírnév felé vezető úton. Elismerésben részesült az 1998-ban bemutatott Sötét város című sci-fiben és a 2000-ben bemutatott Rekviem egy álomért című drámában látott bravúros alakításáért, 2002-ben pedig Oscar-díjat nyert Alicia Nash szerepéért, amit a Ron Howard által rendezett Egy csodálatos elme című filmben nyújtott. Ma már a világ minden pontján ismerik a munkásságát, díjnyertes alkotások jelzik a nevét, mindeközben pedig a magánélete is szépen alakult, hiszen három gyermeknek adott életet. Az már csak hab a tortán, hogy az idő múlásával szinte semmit sem változott, 52 évesen is pont olyan elbűvölő és bájos, mint amikor annak idején gyermekmodellként kereste a kenyerét. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan fest napjainkban a színésznő, valamint eláruljuk azt is, minek köszönheti kortalan szépségét:

Friss fotóit látva alig akarjuk elhinni, hogy Jennifer Connelly már az ötvenes éveiben jár, hiszen bőre változatlanuk ragyogó, ráadásul még az arcát barázdáló finom ráncok is jól állnak neki.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 56 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Leadfotó: Instagram/ jennifer.connelly

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!