Fashion&Beauty

Ezért nem öregszik Jennifer Aniston: Magyarországon is elérhető a kezelés, amire esküszik

Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.

Örökké fiatalos

Ha figyelemmel kíséred a szépségápolási trendeket, valószínűleg te is hallottál már a peptid injekciókról, melyeket Jennifer Aniston egy nemrégiben készült interjúban a "bőrápolás jövőjének" nevezett. A rajongók és valójában mindenki, aki csodálja az 54 éves színésznő fiatalos külsejét, már évek óta figyelemmel kísérik Jen szépségápolási tanácsait, így nem meglepő, hogy sokakban felvetődött a kérdés: vajon megéri kipróbálni a peptid injekciókat? Ha kíváncsi vagy, pontosan mit is tartalmaznak ezek a "csodainjekciók" és vajon valóban érdemes-e Jennifer Aniston tanácsát megfogadva adni nekik egy esélyt, olvass tovább!

Mik is azok a peptidek? Mivel egy injekciós arckezelésről van szó - amely Magyarországon több helyen is elérhető - , nagyon fontos, hogy mindig szakemberhez forduljunk, ha úgy döntünk, szeretnénk kipróbálni ezt a módszert. A peptidek természetes módon megtalálhatóak a testben, rövid aminosav-láncok, amelyek a fehérjék építőkövei, valamint együttműködnek különböző hormonokkal, enzimekkel és szervekkel.
Kattints a további képekért!

Ragyogó nyarat zárt idén Hollywood legnépszerűbb szőke komikája.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: popsugar.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.