Január szülötte vagy? - Ezek a kövek feltöltik a lelked

Ha januárban születtél vagy van egy kedves ismerősöd, aki ebben a hónapban látta meg a napvilágot, van egy tippünk a tökéletes ajándékra. Egy gránátköves ékszer a szettedet is egy pillanat alatt feldobja, ráadásul a lelkedet is meggyógyítja.

A gránát jótékony hatásai

A januári hónap születési köve a gránát, ami szinte a szivárvány minden színében fellelhető, az ékszergyártásban azonban leginkább a sötétbordó és a vibráló zöld árnyalatok terjedtek el. A legenda szerint a gránát elűzi a démonokat és megvédi a viselőjét a rémálmoktól. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudjuk, de a gránát pozitív élettani hatásait már többen bizonyították.

Használják a fejfájás kezelésére, serkenti a vérkeringést és jó hatással van a tüdőre és a szívre is. Erősíti az önbizalmat, kitartást ad, növeli a ragaszkodást és a vitalitást, oldja a gyerekkorból ránk maradt gátlásokat sőt, a libidót is serkenti.

Több nemesi ékszeren, de akár királyi és császári koronákon is feltűnik, nem véletlenül. Mi is viselhetjük a test bármely pontján, a lényeg, hogy érintkezzen a bőrünkkel.

Kattints, ha kíváncsi vagy a legszebb gránátköves ékszerekre!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!