Fashion&Beauty

Innen tudhatod meg, hogy jól állna-e a rövid haj: ha ilyen az arcod, akkor semmiképpen ne vállald be!

Nem mindenkinek áll jól, azonban akadnak, akiket sokkal szebbé tesz.

Előnyös frizurák

A frizuránknak komoly hatása van a megjelenésünkre, így különösen fontos, hogy mindig jól döntsünk. Ehhez azonban tisztában kell lennünk az arcformánkkal, az arányainkkal és azzal, mi áll jól nekünk és mi nem. Ahogyan egy jó frizura feldobja, úgy egy elrontott haj teljesen tönkreteheti a külsőnket, így akár a fodrászunk szakmai véleményét is érdemes kikérnünk, hiszen ő tud olyan javaslatokat, ötleteket adni melyeknek a segítségével már könnyebb a döntés. Az utóbbi pár évben egyre több nő határozza el magát és dönt a rövidebb, merészebb fazonok mellett - ezek pedig hatalmas divatnak örvendenek idén is. Ám a rövid haj sem mutat jól mindenkin, sőt különösen csak egy típusnak áll úgy, ahogyan kell, mi pedig el is áruljuk, melyik ez.

Rövid haj

Noha egy szexi pixie frizuránál kevés elbűvölőbb dolog létezik a világon - hiszen nemcsak szuper sikkes, de kiemeli az arc szépségét és a vonásokat-, ám mégsem áll jól mindenkinek a rövid fazon. Akár egy extrém rövid bobról, akár egy fiús fazonról van szó, érdemes megfontolni belevágjunk-e. Egy bizonyos típusnál azonban erősen ajánlott, hiszen méginkább kiemelhetik vele az arcuk szépségét. Lapozd végig a galériát és tudd meg, te köztük vagy-e!

A rövid haj azoknak áll különösen jól, akik kicsi, kerek állal rendelkeznek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...