Fashion&Beauty

Tele vannak ilyen színű ruhákkal a boltok - mesés ez a nyári trendszín

Az idei év legnagyobb trendszíne kétségkívül a fukszia pink, ami idén nyáron olyan nagy népszerűségnek örvendet, mint soha! A boltok azonban még mindig nem akarják elereszteni ezt a trendet, ezért lehet, hogy a következő szezonban is sokat fogjuk hordani ezt a sötétpink árnyalatot. Most össze is gyűjtöttük a legjobb fukszia pink színű darabokat a hazai kínálatból!

A fukszia pink színű ruhák most nagyon trendik

Ahogyan a tavalyi év folyamán a csokoládé barna, úgy az idei évben a fukszia pink a legnagyobb trendszín, amit nemcsak télen és nyáron, hanem nagy valószínűséggel az év hátralevő részében is sokat foguk majd látni. A divatmárkák ugyanis még mindig divatosabbnál divatosabb pink színű ruhákkal, táskákkal és cipőkkel rukkolnak ki, ezért sanszos, hogy még a következő szezonba is belecsúszik a fukszia pink, mint trendszín. Mutatjuk is a jelenlegi legmenőbb darabokat a hazai kínálatból! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában lehet megtekinteni.

A fukszia pink egy rendkívül erőteljes, friss és fiatalos szín - olyan árnyalat, ami mellett senki sem mehet el szó nélkül, ezért biztosan nem maradsz észrevétlen, ha ezt a színt viseled magadon. Ha nem vagy "pinkes" csaj, akkor azt javasoljuk, hogy apránként, kiegészítőkkel, táskákkal és cipőkkel építsd be ezt a színt a ruhatáradba, utána pedig magabiztosan fogod majd viselni a legvadabb fukszia színű ruhákat is!

Most összegyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait, melyek mind mesés fukszia pink árnyalatban tündökölnek!

Massimo Dutti Fuchsia satin dress 39 995 Ft
Kattints a további képekért!

Színes, nyárias és nagyon dögös az idei nyár leglátványosabb cipője, amivel egyszerűen nem tudunk betelni! Következzenek a vádlira és a bokára rögzíthető szandálok, melyekbe te is bele fogsz szeretni!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...