Fashion&Beauty

Tele vannak ilyen színű ruhákkal a boltok - mesés ez a nyári trendszín

Az idei év legnagyobb trendszíne kétségkívül a fukszia pink, ami idén nyáron olyan nagy népszerűségnek örvendet, mint soha! A boltok azonban még mindig nem akarják elereszteni ezt a trendet, ezért lehet, hogy a következő szezonban is sokat fogjuk hordani ezt a sötétpink árnyalatot. Most össze is gyűjtöttük a legjobb fukszia pink színű darabokat a hazai kínálatból!

A fukszia pink színű ruhák most nagyon trendik

Ahogyan a tavalyi év folyamán a csokoládé barna, úgy az idei évben a fukszia pink a legnagyobb trendszín, amit nemcsak télen és nyáron, hanem nagy valószínűséggel az év hátralevő részében is sokat foguk majd látni. A divatmárkák ugyanis még mindig divatosabbnál divatosabb pink színű ruhákkal, táskákkal és cipőkkel rukkolnak ki, ezért sanszos, hogy még a következő szezonba is belecsúszik a fukszia pink, mint trendszín. Mutatjuk is a jelenlegi legmenőbb darabokat a hazai kínálatból! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában lehet megtekinteni.

A fukszia pink egy rendkívül erőteljes, friss és fiatalos szín - olyan árnyalat, ami mellett senki sem mehet el szó nélkül, ezért biztosan nem maradsz észrevétlen, ha ezt a színt viseled magadon. Ha nem vagy "pinkes" csaj, akkor azt javasoljuk, hogy apránként, kiegészítőkkel, táskákkal és cipőkkel építsd be ezt a színt a ruhatáradba, utána pedig magabiztosan fogod majd viselni a legvadabb fukszia színű ruhákat is!

Most összegyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait, melyek mind mesés fukszia pink árnyalatban tündökölnek!

Massimo Dutti Fuchsia satin dress 39 995 Ft
Kattints a további képekért!

Színes, nyárias és nagyon dögös az idei nyár leglátványosabb cipője, amivel egyszerűen nem tudunk betelni! Következzenek a vádlira és a bokára rögzíthető szandálok, melyekbe te is bele fogsz szeretni!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.