Íme a 10 hiba, ami miatt a nők öregebbnek tűnnek!

Ne kövesd el őket!

Öregedés

Az öregedés elleni harcra iparágak tucatjai épülnek, elég csak a ráncosodás elleni krémekre gondolnunk. De már a divat, élelmiszeripar területén is az egyik legerősebb hívószó, ha a korosodás lassítását ígérik a kínált termékek. Ugyanakkor működik ennek az ellenkezője is, akadnak olyan dolgok, amelyek sokkal öregebbnek látszatják a viselőjét/használóját. Az alig 23 éves Kylie Jenner gyakran veti be ezeket, hogy idősebbnek tűnjön, mert az üzleti életben így még sikeresebb.

Trükkök

De mit tegyenek azok, akik valóban azt szeretnék, hogy jóval fiatalabbnak higyjék őket a koruknál? Nos, első körben azt tanácsolnánk, ne kövessék el azokat a hibákat, amelyek öregítenek. Mi most össze is szedtük a leggyakoriabbakat, amelyeket minden nőnek illene ismernie - írja a TWN.hu. Reméljük, Te tisztában vagy ezekkel! Ha nem, ezeket mindenképp tudnod kell!

ARCBŐR. Ha hosszú időn át UV-védőkrémek nélkül napozunk, szolizunk, nagyobb eséllyel jelennek majd meg barna pöttyök az arcunkon, kézfejünkön. Persze, ezt okozhatják hormonális változások is. És bizony, ezek öregítenek minket.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!