Fashion&Beauty

A 70-es évek ikonikus frizuratrendje újra tarol: százszor menőbb most, mint régen

A megjelenést a 70-es évek ihlette, és már a legnagyobb sztárok is jóváhagyták, köztük Emily Ratajkowski, Cardi B és Khloé Kardashian is.

Diszkóhaj

Az elmúlt években a letisztult szépségtrendek domináltak, amely leginkább a Covidnak volt köszönhető, hiszen nem igazán volt hol megmutatnunk magunkat a karantén miatt. Idén azonban már előkerülnek olyan stílusok is, amelyek több kreativitást engednek meg. Pontosan ilyen a diszkóhaj is, amely nemcsak nagyon izgalmas frizura, de elképesztően sokat is dob a megjelenésünkön.

Szeretnéd kipróbálni ezt a frizurát? Mutatjuk, hogy készítsd el lépésről lépésre!

Kezdd egy térfogatnövelő sampon és balzsam használatával, majd vigyél fel hővédőt, mielőtt elkezdenéd a hőformázást. A következő rész a természetes hajszerkezetedtől függ. Ha természetes textúrájú hajad van, a diffúzor nagyszerűen javítja a textúrát. Ha azonban szükséged van némi volumenre, akkor alulról szárítsd a hajad, vagy hajtsd le a fejed és úgy folytasd a hajszárítást.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...