Fashion&Beauty

Így lehet 40 felett is egészséges és gyönyörű a hajad

A hajhullás mögött számos dolog állhat. A hormonális változások például szülés után vagy menopauza során okozhatnak hajhullást. De bizonyos betegségek is állhatnak a háttérben, azonban vannak olyan esetek is, amikor a helytelen hajápolás a ludas.

Ki kell deríteni, hogy mi állhat a háttérben

Természetesen ha ilyet tapasztalunk nagyon fontos, hogy minél előbb orvoshoz forduljunk, és kiderítsük, hogy mi is áll valójában a háttérben. Mindenesetre van néhány olyan dolog, amire érdemes odafigyelned 40 éves kor felett, ha szép, egészséges tincseket szeretnél. Talán néhány egyértelműnek tűnhet, mégis nagyon fontos, hogy betartsuk ezeket a szabályokat.

1. Hidratálj! Sokszor halljuk, hogy mennyire fontos a hidratálás, ha a bőrről van szó, de elengedhetetlen a haj egészsége szempontjából is. A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele esszenciális, hiszen a haj hidratálása segíti a növekedését, erősödését. Amellett, hogy naponta legalább 2-3 liter vizet meg kell inni, használhatunk hialuronsavas termékeket is, amelyek segítenek megtartani a fürtök rugalmasságát, hidratáltságát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf Forrás: Instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.