Hónapok óta diétázol de meg sem látszik? Így hozhatod be a lemaradást!

Lelkesen diétázol, mennek is le a kilók, de nem pont onnan, ahonnan szeretnéd? Akkor neked találták ki a Mediwel újdonságát, az OTO e-Shape-et, azt a mini alakformáló eszközt, amely épp a problémás részeken segít zsírt égetni. (x)

Akár a táskádban is magaddal viheted

A Mediwel új alakformáló készülékét - a „mini-FLABéLOS”-t - éppen a problémás helyeken felgyűlő, „bonthatatlan” zsírraktárok és a méreganyag lerakódások ellen fejlesztették ki. Az OTO e-Shape karcsúsító masszázsgép elfér a tenyeredben, bárhová magaddal viheted és a legjobb benne, hogy épp azon a testrészeden kezdi meg az aktív zsírbontást, ahol te szeretnéd. Célba veheted vele a hasadon, a felkarodon vagy akár a vádlidon lerakódott felesleges zsírokat, de rendkívül hatásosan formálja például a feneket, vagy a nehezen alakítható lovaglóizmot is.

Nem csak feszesít, egészséges is

Ha például a hasadon használod az OTO e-Shape-et, akkor a has akupresszúrás pontjait stimulálva az emésztésednek is nagyon jót tesz, serkenti az anyagcserédet. Egyedülálló körkörös és spirális rezgésekkel a szövetek legmélyére hatol, fokozza a nyirokkeringést, elvezeti a pangó folyadékot, segít eljuttatni a lerakódott anyagcseretermékeket és toxinokat a nyirokcsomókba, hogy ott kiszűrődhessenek.

A zsírsavakat elválasztja a zsírsejtektől, és azokat is a nyirokrendszerbe áramoltatja. A változást akár már két héten belül érezni fogod, de az OTO e-Shape hatása öt perc használat után is nyilvánvaló: olyan fokú vérbőséget eredményez ugyanis a kezelt területen, hogy ott erős viszketést, forróságot, enyhe kipirosodást tapasztalsz majd. A kellemes mélymasszázs ráadásul nemcsak fogyaszt, hanem jólesően ellazít és regenerálja a fáradt izmokat, az élmény pedig – amit újra és újra át akarsz majd élni - nagyon jó közérzetet biztosít.

Látogass el a Mediwel megújult honlapjára, ahol számos karácsonyi csomagajánlat közül válogathatsz!

Oldalak