Fashion&Beauty

Szépségtrükkök a legnagyobb hollywoodi díváktól: így szépült, Audrey Hepburn, Grace Kelly és Marilyn Monroe

A legnagyobb sztárok minden trükköt bevetnek annak érdekében, hogy minél tovább megőrizzék a szépségüket és a fiatalságukat – ez pedig Hollywood aranykorában sem volt másképp.

Mi volt a szépségük titka?

Melyik nő ne irigyelné Audrey Hepburn bájos őzikeszemeit, Rita Hayworth dús hajkoronáját vagy Marilyn Monroe csodás idomait? Hollywood aranykorának megannyi sztárja és szépségtitka volt: szerencsére a filmipar ikonikus nagyasszonyai sosem titkolták azokat a trükköket, amik hozzájárultak szinte tökéletes külsejükhöz, s noha eltelt azóta jó pár évtized, ezeket a praktikákat ma is könnyedén elleshetjük, hogy csillogó dívává varázsolhassuk magunkat. Galériánkban eláruljuk, melyek azok a módszerek, melyeket 2022-ben is érdemes ellesni tőlük!

Marilyn Monroe A szőke ciklon messze földön híres volt vonzó testalkatáról, melyet azonban nemcsak a természetnek, hanem az edzéseknek, illetve a fehérjedús táplálkozásnak is köszönhetett. A szemrevaló nőiessége mellett a mosolyával is mindenkit levett a lábáról, a dús hatást pedig többféle rúzs keverésével érte el – titka abban rejlett, hogy kívül mindig sötétebb, míg belül világosabb árnyalatokat festett az ajkaira.
Kattints a további képekért!

Noha Juliette Binoche már a hatodik X felé közelít, bőre ma is olyan fiatalos és ragyogó, mint évtizedekkel ezelőtt.

Leadfotó: Facebook/ Audrey Hepburn, Grace Kelly, Marilyn Monroe
Forrás: story.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!