Fashion&Beauty

Így verhetnek át minket a fodrászok: Trükkök, amiknek mindannyian bedőlünk

Ezeket már te is bevetted.

Apró hazugságok

Fodrászhoz menni nekünk nőknek mindig nagy stresszel jár, hiszen nem mindegy hány centit vág a hajunkból, hogyan szárítja be és milyen színt kapunk, ha esetleg festetni is szeretnénk. Mielőtt azonban teljesen a választott szakemberre bíznánk magunkat, eláruljuk az 5 legnagyobb füllentést, amiknek semmiképp ne dőlj be.

Apró hazugságok

Lapozd végig a galériát, és tudd meg mi az az 5 dolog, amivel minden fodrász megpróbálja átverni a vendégeit. Te dőltél már be valamelyiknek?

Csak azért ilyen színű a hajad, mert nedves: Ezt már számtalan alkalommal mondták nekünk olyankor, amikor nem éppen azt a színt kaptuk, amit szerettünk volna.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...