Így találhatod meg a tökéletes farmert a testalkatodhoz

Adunk néhány tippet, hogy ezentúl egyszerűbb legyen a tökéletes farmer megtalálása.

Farmer minden testalkatra

A farmer az egyik legkönnyebben variálható ruhadarab, ráadásul velünk van időtlen idők óta, és soha nem kopik ki a divatból. Annak ellenére azonban, hogy kötelező eleme a gardróbunknak, sokszor nehezen találjuk meg a tökéletes verziót, ami kifogástalanul passzol a testalkatunkhoz. Tapasztalatból tudom, hogy mivel alacsony vagyok, hiába lesz jó az egyik derékban, ha húsz centivel hosszabb a szára, mint kellene. Az is biztos, hogy egy adott fazon nem fog ugyanúgy állni két különböző emberen, mert az alakunk legalább annyira egyedi, mint a személyiségünk, ezért itt nem igazán lehet általánosítani.

A szakemberek - stylistok - mindig hangsúlyozzák, hogy elsősorban ne keressünk specifikusan egy stílust, inkább kísérletezzünk. Nem számít, hogy szeretjük például a magas derekút, ha nem áll úgy rajtunk, mintha ránk öntötték volna. Persze azért vannak olyan fazonok, melyeket rá lehet húzni (szó szerint) egy-egy testalkatra, így a következőkben eláruljuk, milyen darabokat érdemes keresgélned.

IZMOS testalkat - Számodra a magas derekú, úgynevezett "super skinny" fazon a legjobb választás, mert nőies homokóra alakot varázsol. Érdemes olyanra lecsapni, ami nagyon kényelmes, rugalmas anyagból készült, hogy könnyen tudj benne mozogni.
Kattints a további képekért!

Oldalak