Egy hétig a férje ruháit hordta, sosem kapott még ennyi bókot

A nő remek szetteket hozott össze férje ruháiból, még soha nem dicsérték meg annyian, mint az aktuális héten.

Egy hétig öltözött férje gardróbjából

A Bright Side tett egy kísérletet, mely során arra voltak kíváncsiak, milyen cuccokat csenhet el egy nő a férje gardróbjából, és hogy képes öltözködni azok felhasználásával. A projektben Rufina (az alany) egy teljes hétig viselte párja ruháit, és elmondása szerint még sosem kapott annyi dicsérő szót és bókot, mint abban a pár napban.

"Először hezitáltam a dologgal kapcsolatban, mert alapvetően inkább a csinos, elegáns darabokért nyúlok, ha bemegyek az irodába, így nehezen tudtam elképzelni ezt a sikkes felállást egy pasis szekrényből. Kíváncsi is voltam ugyanakkor, mi sülhet ki belőle, így gondoltam, vágjunk bele. Elmira, egy stylist is a segítségemre volt, akivel élmény volt kombinálni a különféle outfiteket" - fejtette ki a fiatal nő.

1. nap

"Amikor kiválasztottuk ezt a katonás stílusú nadrágot, elsőre nem akartam rábólintani, úgy gondoltam, igazi rapper leszek, ha felveszem. Annak ellenére azonban, hogy a méret viszonylag nagy, egyszerűen orvosoltuk ezt a problémát egy övvel. A végén egész stílusosnak éreztem magam, főleg, hogy a szettet magassarkúval kombináltuk."

2. nap

"Nem is tudtam, hogy a pulóver ennyire passzol nem csak nadrággal, de szoknyával is. Egyébként ezek a pasis felsők pont olyanok, mint amiket nőknek gyártanak, nincs különbség, épp ezért, az alábbi szett miatt nem fájt annyira a fejem. Bakanccsal párosítottam, így egy játékos, vagány megjelenést kaptam."

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak