Fashion&Beauty

Hogyan hordjuk az arany darabokat?

Az arany és a csillogás az ősz egyik vezető trendjei közé tartozik, amit mi egyáltalán nem sajnálunk, hiszen rengeteg darabot átmenthetünk a nyári és tavaszi ruháink közül. Na de hogyan hordjuk, hogy ne legyünk nevetségesen giccsesek? Nézzük a tippjeinket!

Ruhaként
Ha bulizni megyünk nyugodt szívvel választhatunk egy teljesen arany darabot. A hétköznapokra nem ajánlatos ilyen színű ruhát választani, hiszen a csillogás az éjszakába való. Az arannyal szinte minden szín párosítható, így alábbi összeállításban mi a királykéket választottuk, ami szintén vezető trendszín ősszel.

Kiegészítőként
Az ezüst mellett az arany az a szín, ami mindig jelen van az ékszerek tárában, így itt nincs nehéz dolgunk. Mindenkinek biztosan van legalább egy ilyen kiegészítője. Itt is az alapvető szabályok érvényesek: nem szabad túlzásba esni Ha például a cipőnk arany, ne válasszunk hozzá arany táskát, inkább egy semleges színűt.

A szépségápolásban
Itt is szerencséjük van a kevésbé bevállalósoknak, hiszen az arany, vagy árnyalatai remekül használhatóak egy nappali sminkben is, körömlakként pedig ismét jó választás lehet. Nem feltűnő, így akár az irodába is becsempészhetünk egy kis csillogást.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...