Fashion&Beauty

Igazi királynőként tündökölt a vörös szőnyegen Helen Mirren: a színésznő olyan gyönyörű volt, hogy arra nincsenek szavak

A 77 éves Helen Mirren is részt vett a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, az eseményre választott fenséges ruhája pedig telitalálat volt – a világhírű színésznő maga volt az elegancia földi megtestesítője, ráadásul hosszú haját is kiengedte.

Mindenkinek leesett az álla

Javában zajlik a 2023-as díjátadó- és bálszezon, melynek egyik legfontosabb állomása a vasárnapi BAFTA-gála volt – a világsztárok lenyűgöző ruhakölteményeiről készült összeállításunkat ide kattintva nézheted meg. Mindeközben múlt hét csütörtökön megkezdődött a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, más néven a Berlinale is, melynek keretein belül bemutatták a Golda című filmet – a premierről természetesen nem hiányozhatott Helen Mirren sem, aki az életrajzi mű főszereplőjeként érkezett a vörös szőnyegre. A mindig elegáns színésznő ezúttal sem okozott csalódást a ruhaválasztásával, hiszen olyan csodásan festett, hogy mindenkit elvarázsolt a megjelenésével. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációs estélyiben ragyogott filmsztár:

Február 20-án mutatták be a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a Golda című életrajzi filmet, melyben Izrael első női miniszterelnökét, Golda Meirt az Oscar-díjas Helen Mirren személyesíti meg.
Kattints a további képekért!

Noha Helen Mirren már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is ugyanolyan stílusos és elegáns, mint évtizedekkel ezelőtt. Ráadásul fiatal korában az sem okozott neki gondot, hogy a kamerák előtt a szexi énjét is megmutassa.

Leadfotó: Gerald Matzka/picture alliance via Getty Images
Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok