A leghatékonyabb alakformálási eljárások idén, hogy nyárra tuti formába lendülj

Néha hiába a következetes diéta és a rendszeres testmozgás, marad egy-két zsírpárna, amitől nem tudunk megszabadulni. Ha nem szeretnél plasztikai sebészhez fordulni, de mégis zavarnak ezek a párnácskák, szakértőnk, Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista elmondja, milyen lehetőségeid vannak.

Ezek a leghatékonyabb alakformáló módszerek

Ugyan még csak a tél kellős közepén járunk, de hamar eljön az idő, amikor ismét felvehetjük a fürdőruhát és újra napozhatunk a strandon. Mindez ideális alakkal lenne a legjobb, amit mindennapos testmozgással és megfelelő diéta mellett addig akár el is érhetünk. Persze a legtöbbünknél ennek ellenére mindig akad egy kis zsírpárna, amitől jó lenne megszabadulni. Ha nem plasztikai sebészeti módszerekkel szeretnénk ezeket eltüntetni, akkor erre ma már igen hatékony módszerek léteznek. A rendelkezésre álló klinikai eredmények, szakmai ajánlások és elégedettségi visszajelzések alapján az alábbiak tűnnek a legjobbnak.

1. Fókuszált ultrahangos zsírbontás

A fókuszált ultrahangos zsírbontás talán a leghatékonyabb kockázatmentes alternatívája a sebészi zsírleszívásnak. A test felszínétől meghatározott mélységben magas intenzitású fókuszált ultrahang mintegy 56 ⁰C-ra felmelegíti a zsírszövetet és elpusztítja a zsírsejteket. Eközben a bőr és a kötőszövet nem sérül. Az elpusztult zsírsejtekből kiáramló zsírt a nyirokkeringés távolítja el a szervezetből. Egy órás kezeléssel átlagosan 2,5 cm-rel csökkenthető a derékkörfogat, amely megfelel egy nadrágméretnek. A kezelés eredménye 8-12 hét múlva lesz igazán látható, amikorra a zsír eltávolításra kerül.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!