Fashion&Beauty

Csináld úgy, mint Halle Berry! Íme, az Oscar-díjas színésznő szépségtitka, amitől 56 évesen is ragyog

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 56 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Megőrizte a fiatalságát

Halle Berry mindig is a világ legszebb női közé tartozott, kivételes adottságaira pedig már azelőtt felfigyeltek, hogy befutott színésznő lett: mindössze 17 esztendős volt, amikor megnyerte a Miss Tini Amerikát, egy évvel később pedig a Miss USA-t. Hamarosan azt is bebizonyította, hogy a szép külső óriási tehetséget rejt, a kétezres években pedig már a legjobban fizetett hollywoodi színésznők közé tartozott és producerként is kivette részét több filmjének elkészítésében – ráadásul a 2001-es Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, emellett számos díjnyertes alkotásban okozott felejthetetlen pillanatokat a nézőknek. Noha karrierje mind a mai napig töretlen, sikerei pedig vitathatatlanok, amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy 56 évesen olyan bomba formában van, amit sok huszonéves megirigyelne. Sőt: arcán sehol egy ránc, bőre most is gyönyörű, ragyogó és üde, pedig sosem feküdt kés alá. Kíváncsi vagy, milyen szépségápolási trükkökre esküszik? Galériánkban eláruljuk!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Halle Berry simán letagadhatna akár 10-15 évet is a korából. Ezt többek között a tudatos táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak köszönheti, no meg annak, hogy hosszú ideje helyes, valamint rendszeres bőrápolási rutint követ.
Kattints a további képekért!

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Leadfotó: Instagram/ halleberry

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.